Follow by Email

torsdag den 22. december 2011

Alanya – oplagte udflugtsmål


Man behøver ikke kede sig et sekund, når man besøger Alanya. Klimaet er herligt og der er så mange spændende ting at se uanset hvad man er til. Her et par ideer:

Hamam (tyrkisk bad)
Hamam er den ultimative måde at starte din ferie i Tyrkiet på. Haman giver din krop en god oplevelse, hvor du bliver skrubbet og renset. Efterfølgende får man en dejlig oliemassage, så du forlader Hamam med en fantastisk følelse i kroppen og din hud er helt renset og klar til at blive dejlig brun.

Alanya bådtur

Alanyas bådtur er ren og skær afslapning! Man sejler fra Alanyas gamle havn og rundt om borgen. På turen vil du se fosforgrotten og have mulighed for at blive kølet af i Middelhavets dejlige krystalblå vand. Turen er ren afslapning og kan stærkt anbefales, hvis de danske ben skal have lidt kulør. Læs mere her

Dimcay tur

Er du på ferie i Tyrkiet med hele familien, så er Dimcay en rigtig god oplevelse. Tag f.eks. tre  stop, hvor det første stop er drypstenshulen Dim Cave. Denne er den største af slagsen i Alanya og omegn. Herefter stop ved en lokal frugtplantage, hvor der er mulighed for at spise af deres friske frugter. Sidst, men ikke mindst, skal I prøve  at spise på en restaurant, som ligger helt perfekt, nemlig med borde ud over floden. Læs mere her

Manavgat

Lav igen 3 mål for turen, basar, bådtur og den prægtige moske.
Manavgats basar, hvor alle muligheder er åbne for at shoppe og handle om prisen. Basaren har alt fra krydderi til videospil. Efter dette, sejl en tur på Manavgat floden, indtil dens udmunding ved middelhavets kyst. Her kan bades i både floden og Middelhavet. Sidst men ikke mindst skal I besøge byens moske. Denne moske er Tyrkiets næststørste og kan huse 4500 mennesker.

Paradissøerne

Sejlturen du sent ville glemme. Områdets absolut smukkeste tur! Sejl på den kunstigt opdæmmede sø, som har en smuk farve og som er omgivet af fantastiske bjerge. Undervejs er der mulighed for at bade flere gange i det kolde søvand. En tur som skal opleves på ferie i Tyrkiet!

Delfinshow og Seapark

Oplev vaske ægte delfiner og søløver give et fantastisk show med saltomotaler, moonwalk og mange andre spændende ting.

Endvidere er der mulighed for at tilkøbe svømning med delfinerne som er en fantastisk oplevelse, som man sent vil glemme. Dog skal man medtage godt med euro eller lira da det er en temmelig dyr dag i delfinparken.

Jeep safari

4 hjul og off roadkørsel.

Hvad mere er der at sige! Det er en super tur, som byder på helt fantastisk natur, og Tyrkiets mange indtryk vil helt sikkert overvælde dig. Turen her er for hele familien, da der er mulighed for fart og spænding og samtidig afslapning og lokal kultur.

Du kan altid finde inspiration på www.altomalanya.dk til din næste ferie i Alanya - god fornøjelse!Ingen kommentarer:

Send en kommentar